Dünya Zombinasyonu

Dünya Zombinasyonu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Eylül 2015

Kitle çevrimiçi oyunlar, mobil platformlarda belki de en popüler yönlerden biridir ve geliştiriciler her yeni projeyle oyuncuları şaşırtacak yeni bir şey bulmaya çalışıyor. Ancak çoğu durumda, tüm çabalar zaten popüler benzerlerin kopyalanmasıyla sınırlı kalıyor.
World Zombination'ın yaratıcılarının tamamen yeni bir şey bulduğunu söylemek zor, ama yine de oldukça özgün bir dizi fikir gerçekleştirdiler, ama her şey sırasıyla.
World Zombination - zombi kıyameti koşullarında gelişen olaylara sahip çok oyunculu çevrimiçi bir strateji oyunudur; görünüşe göre bunu daha önce birçok kez gördük. Ancak geliştiriciler oyuncuların hangi tarafı seçeceklerini belirlemelerine izin verdiler. Eğer hayatta kalanlar tarafında savaşmaya karar verirseniz, oyun tarzı kule savunma serisinden taktiksel bir strateji görünümünü alır, bölgeleri, yiyecekleri ve tabii ki hayatta kalan insanları korursunuz. Eğer saldırı taktiği sizin için daha yakınsa, zombileri seçin ve insanların yerleşimlerine baskınlar düzenleyin. Ayrıca oyunda harika grafikler, geniş bir birim seçeneği, dinamik bir dünya ve elbette arkadaşlarla oynama imkanı var.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
2
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDünya Zombinasyonu

PREMIUM SATIN ALIN

v3.7.3830   Orijinal

18.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 1

Yorumlar ile Dünya Zombinasyonu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı