Wormags

Wormags
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    18 Mart 2015

Worms - efsanevi solucanlar hakkında 1995 yılında ilk kez ortaya çıkan, günümüzde hala büyük bir hayran kitlesine sahip olan sıra tabanlı strateji serisi. Oyun dünyası için bu kadar zengin bir tarihe sahip olan Worms, yüzlerce klon ve parodi üretildi. Ancak pek çok oyuncunun artık ebedi solucanların emekli olma zamanının geldiğini düşünmeye başlamasıyla, bu durumda türün hayranlarının ne yapacağı sorusu ortaya çıktı. Cevap ise açık.
Wormags - Worms'un oyun mekaniklerini neredeyse tamamen kopyalayan sıra tabanlı bir aksiyon stratejisidir, ancak birçok farklılık da sunmaktadır. İlk olarak, hikaye akışı. Wormags için Android'de geçen olaylar, fantastik bir dünyada, robotlar dünyasında gerçekleşiyor. Bilinmeyen nedenlerden ötürü kırmızı robotlar yeşil robotlara karşı isyan etti ve savaş başladı. Diğer her şeyde oyuncular, ünlü atalarıyla birçok benzerlik görecek. Ayrıca, birçok mekan, geniş bir silah cephaneliği ve dinamik bir oyun deneyimi sizi bekliyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunWormags

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

18.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Wormags üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı