Yahoo Livetext

Yahoo Livetext
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    İnternet ve Ağ

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Ağustos 2015

Herhangi bir metin mesajlaşma uygulamasının ciddi bir dezavantajı vardır: karşınızdaki kişinin gerçek duygularını anlamak zordur, hatta gülümsemeler bile her zaman işe yaramaz. Sesli veya video görüşmelerinin de kendine özgü dezavantajları vardır: böyle bir konuşma, kalabalık bir yerdeyken yapılması zorlaşır. Peki, her iki yöntemin en iyi yönlerini alıp, tüm olası dezavantajları ortadan nasıl kaldırabiliriz? Bir seçenek olarak, iletişim için Yahoo Livetext'i kullanmak. Bu sıradışı mesajlaşma uygulaması, karşı tarafa metin gönderirken, ses olmadan kısa videolarla bunu tamamlamanıza olanak tanır. Sonuç - ilginç ve alışılmadık bir iletişim yöntemi.

Aslında, burada sürprizler sona eriyor. Geri kalan kısımda, sıradan işlevlerle dolu bir sohbet uygulamasıyla karşı karşıyayız; emojiler, profil resmini değiştirme ve adres defterinden veya uygulamadaki kimlik numarasından arkadaş ekleme gibi. Arayüz,

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaYahoo Livetext

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1523  Orijinal

18.08.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yahoo Livetext üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı