Balon Yolculuğu

Balon Yolculuğu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Kasım 2016

Balon Yolculuğu - belirli bir türe zorlayıcı bir şekilde ait olan bir oyun, burada bulmaca ve arcade unsurları yaklaşık eşit ölçüde yer almaktadır. Cesur bir dağ zirvelerini fetheden olarak oynayacaksınız, ancak kahramanımız bunu alışılmadık bir yöntemle gerçekleştiriyor; iki balonla donanmış olarak, keskin kaya parçaları, zirveler ve dağ balkonları arasında manevra yaparak zirveye ulaşana kadar ilerliyor, sizden de ona bu konuda yardımcı olmanız isteniyor.
Oyun süreci fizik yasalarına dayanmakta olup, basit bir kontrol sistemi kullanılmaktadır, bu da oyunu hızlı bir şekilde öğrenmenizi sağlayacaktır. Balon Yolculuğu, birkaç düzine seviyeye ayrılmıştır, ayrıca mekanların coğrafyası tek bir bölgeyle sınırlı değildir ve sizi gezegenimizin en yüksek yamaçlarında dolaştıracaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBalon Yolculuğu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.1  Orijinal

27.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Balon Yolculuğu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı