Sulu Jöle Fıçı Patlaması

Sulu Jöle Fıçı Patlaması
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Kasım 2016

Farklı topçu sistemleri ile bir nesneyi veya karakteri konumda hareket ettirme görevinin olduğu oyunlarla daha önce karşılaştık. Ancak zaman zaman geliştiricilerin alışılmış oyuna yenilik katacak oldukça orijinal çözümler bulması mümkün oluyor.
Juicy Jelly Barrel Blast'ın yaratıcıları, yukarıda bahsedilen mekaniği ve koşucu ile zıplayıcı unsurları birleştirmeye karar verdiler. Jöle dünyasına doğru yola çıkacak ve toplar yardımıyla marmeladı mümkün olduğunca yukarı çıkmasına yardımcı olacaksınız, bu esnada seviyelere dair bir kısıtlama yok ve oyun sonsuz bir biçimde sunuluyor. Oyunu oynarken sadece sulu meyveleri toplamakla kalmayacak, aynı zamanda düşmanlardan da kaçınmanız gerekecek. Çoğu benzer oyunda olduğu gibi, Juicy Jelly Barrel Blast'ta harika grafikler ve basit bir kontrol sistemi bulunuyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSulu Jöle Fıçı Patlaması

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

3.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Sulu Jöle Fıçı Patlaması üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı