Tuğla oyunu TET RACER Blok Araba

Tuğla oyunu TET RACER Blok Araba
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Aralık 2015

Muhtemelen 90'ların başına ait olan herkes, cep oyun konsolu "Tetris"in oyun endüstrisinin bir başyapıtı olduğunu hatırlıyordur. Bu cihazın mutlu sahiplerine ne kadar kıskanarak baktığımızı hatırlıyorum. Ama zaman geçti, teknoloji gelişti ve günümüzde bu kült konsolu ancak resimlerde görebiliyoruz. Ama bazen nostalji kendini gösteriyor ve kaygısız çocukluk yıllarını hatırlamak istiyoruz. İşte bu fırsat sizin elinizde.
Tuğla oyunu TET RACER Blok Araba - zamansız tetris tarzında bir yarış arcade'i, size ödüller toplayarak ve klasik bir müzik ve 3D stilize edilmiş grafiklerle on adet pistte sürüş yapma imkanı sunuyor. Oyun mekaniği belirgin değişikliklere uğramış olsa da, genel atmosferi hala 90'ların ruhunu oldukça iyi yansıtıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunTuğla oyunu TET RACER Blok Araba

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

9.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Tuğla oyunu TET RACER Blok Araba üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı