Balonlar

Balonlar
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    31 Ekim 2015

Noodlecake Studios, mobil cihaz sahipleri arasında öncelikle zengin bir arcade yelpazesine sahip olmasıyla tanınmaktadır. Bu tür, Noodlecake Studios koleksiyonunda oldukça geniş bir şekilde temsil edilmektedir; örneğin, Zombie Road Trip gibi renkli grafiklere sahip yatay arcade zombi yarışlarından, Punch Quest gibi piksel tarzında aksiyon arcade oyunlarına kadar. Geliştiriciler, The Balloons adını verdikleri yeni projelerinde arcade oyunlarına sadık kalmaya karar verdiler, ancak oyun mekaniğini biraz gözden geçirdiler.
The Balloons, yıldızlara ulaşmayı hayal eden bir balonu yöneteceğiniz dikey bir koşucudur, ancak onun yolunda dartlar, dikenler ve diğer tuzaklar gibi birçok tehlike ile karşılaşacaksınız. Ama aynı zamanda faydalı bonuslar ve ödüllerle de karşılaşacaksınız. Oyun görsel olarak piksel retro tarzında tasarlanmıştır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBalonlar

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Orijinal

31.10.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Balonlar üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı