Sadece Kemikler

Sadece Kemikler
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    06 Şubat 2017

Sadece Kemikler - başlangıçta masaüstü platformlar için piyasaya sürülen ve Steam sistemi üzerinden de dağıtılan ilgi çekici bir eski okul platform oyunudur. Daha sonra oyun mobil cihazlarda yeniden piyasaya sürüldü ve dokunmatik ekranlar ona yeni olanaklar sunduğu için adeta yeni bir doğuş yaşadı.
Oyun, uzak bir geçmişte, fantastik bir dünyada geçmektedir; burada sizin rolünüz, güçlü ama son derece şanssız bir büyücüdür. Başarısız bir sihir deneyi sonucunda, kahramanımız enerjinin akışı tarafından kelimenin tam anlamıyla yok edilmiştir; geriye kalan tek şey bir kafatasıdır; neyse ki büyücünün varlığı ve kişiliği dokunulmamış kalmıştır. Artık kahramana, çeşitli yerlerde dağılmış beden parçalarını toplayarak eski haline dönmesine yardımcı olmanız gerekiyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSadece Kemikler

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.3  Orijinal

6.02.2017 - Hatalar düzeltildi
Çalışma?
50%

Oylar: 2

Yorumlar ile Sadece Kemikler üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı