Ninja geliyor

Ninja geliyor
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    11 Nisan 2015

Ninja geliyor oyununun olayları herkesin bildiği Naruto evreninde geçiyor. Oyuncular, genç ninjalardan biri olarak kendilerini yeniden şekillendirip, ismiyle anılan serinin kahramanı ile tanışarak ona hedeflerine ulaşmasında yardımcı olacaklar.
Ama önce bir şeyler öğrenmek gerekiyor. Hikayeye başlangıç, cesur savaşçılardan oluşan bir grubun gizemli bir maskeli adamla olan dövüşü ile başlıyor. Maske takan kişinin yanında dev bir ateşli tilki, köyü metodik bir şekilde yakıyor. Oyuncular, eşitsiz bir çatışmaya tanık olduktan sonra, olan biteni anlamaya karar veriyor ve aynı zamanda görevler ve diğer işlerin verildiği yerlere doğru yola çıkıyorlar.
Bu anime hayranları ve RPG türünü sevenler için Ninja geliyor oldukça hoş bir deneyim olacak. Kendinize grup arkadaşları bulun, bölgeleri keşfedin, görevleri tamamlayın, yeteneklerinizi geliştirin ve birçok diğer etkinlik sizi bir an bile sıkılmaktan alıkoyacak. Ve elbette, Naruto ekibinden ninjalarla tanışın ve birlikte dünyayı keşfedin.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunNinja geliyor

PREMIUM SATIN ALIN

v2.5.1  Orijinal

11.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Ninja coming oyunu için cache: arşivden klasörü sdcard/Android/obb/'ye çıkarın.
- şöyle olmalı: sdcard/Android/obb/com.lemongame.naruto.en/
- çıkarılmış cache boyutu 100 MB'dır.

Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ninja geliyor üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı