Gölge Alem

Gölge Alem
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    29 Mart 2015

Gölge Alem, bize antik dünyanın varoluşunun son dakikalarını anlatacak. Karanlık neredeyse zafer kazandı, büyük direniş merkezleri kalmadı, savunma orduları yok, işgalcilerin ayak basmadığı bir köşe bile kalmadı. Sadece yalnız savaşçılar kaldı - yenilgiler ve vatanlarının yok oluşu ile kırılmamış güçlü savaşçılar. Bu onları sadece daha güçlü yaptı. Öfke ve öfke yavaş yavaş onları kötülüğün derinliklerine çekiyor. Ve şimdi, düşmanlarından çok fazla farklı değiller, sadece ruhlarının kıvılcımı onlara yol gösteriyor. Onlar için tek umut, düşmanın kalbine sızmak ve karanlığın komutanını yok etmektir.
Gölge Alem'deki grafik tarzı, hikayeye uygun olarak seçilmiştir - koyu gri tonlar ve kırmızı çizgilerin karışımı. Ayrıca hack and slash türü, olan bitenin duygusallığını belirliyor. Her seviyede belirli sayıda düşman askeri yok etmemiz gerekecek ve bunu eğlenceli bir şekilde yapacağız. Normal saldırının yanı sıra, büyük kalabalıkları ve bossları yenmek için yardımcı olan 4 farklı teknik var. Kahramanımız, saldırı gücünde cimri değil - etrafında kan nehirleri, kesik uzuvlar, kafalar ve düşen cansız düşmanlar var.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGölge Alem

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

29.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Gölge Alem üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı