Klon Fabrikası

Klon Fabrikası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Haziran 2015

Klon Fabrikası - oldukça özgün bir hikaye ile macera arcade oyunu. Muhtemelen birçok kişi her yerde karşımıza çıkan zombilerden, vampirlerden, canavarlardan bıktı. Artık temayı değiştirme şansınız var.
Klon Fabrikası'nın olayları, deli profesör Spook'un canlı organizmaları klonlamak için çılgın bir deney yaptığı terkedilmiş bir biyokimyasal fabrikada geçiyor. Bir mutant ordusu yaratarak dünyayı ele geçirmeyi umuyor. Ancak her zamanki gibi bir şeyler yolunda gitmiyor ve bu durum istisna değil; bir sonraki klonun yaratılması sırasında sistem bir hata veriyor ve kahramanımız, hayatta kalma içgüdüsüyle korkunç yerden çıkmaya çalışıyor. Fabrikanın çok katmanlı platformları boyunca koşmaya başladığında, karakteriniz korkmuş ve ne yapacağını bilmiyor, çünkü sadece birkaç saatlik bir ömre sahip. Ama birdenbire bilinmeyen bir güç ona yardım ediyor ve yolunu adeta açıyor.
Klon Fabrikası, harika grafikleri ve ilgi çekici oyun mekanikleri ile türünün en saygın temsilcilerinden biridir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8.3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKlon Fabrikası

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal. Mod

12.06.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Klon Fabrikası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı