İmparatorluk Haydut

İmparatorluk Haydut
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    20 Kasım 2015

İmparatorluk Haydut - hikayesi tanıdık bir algoritmaya dayanan bir macera platform oyunudur. Bir zamanlar, bir krallıkta, kötü bir hükümdar yaşardı. Bir gün soğuk bir mevsimde, tüm köylülerden yiyecek, hayvan ve tüm erzakları topladı ve bunları kalesinde kilitledi, yoksulları ise kesin bir sona terk etti. Ancak, çalınanları yasal sahiplerine geri getirmek için gönüllü olan cesur ve soylu bir hırsız ortaya çıktı. İşte bu Robin Hood rolünde oynamanız gereken kişi siz olacaksınız. Kralın dev kalesine gidin ve adaleti sağlamak için mücadele edin.
Oyun mekanikleri, platformer ve bulmaca unsurlarını bir araya getiriyor, bu yüzden bazen zıplamanız ve koşmanız, bazen de gizlilik modunda ilerlemeye çalışmanız gerekecek, bu da kesinlikle oyun deneyimini çeşitlendirecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunİmparatorluk Haydut

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

20.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile İmparatorluk Haydut üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı