MoBu - Macera Başlıyor

MoBu - Macera Başlıyor
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Eylül 2015

MoBu - Macera Başlıyor, bu heyecan verici platform oyununun hikayesi, iştahlı maymun MoBu etrafında dönüyor. Evet, kahramanımızın iştahı kocaman ama bir sorun var, MoBu son derece tembel ve yiyecek bulmak konusunda hiç de hevesli değil. Bir gün karakterimiz tuhaf bir Voodoo büyücüsü ile karşılaşıyor ve bu büyücü MoBu'ya sonsuz şekilde kollarını uzatma yeteneği veriyor, bu da elbette yiyecek bulma sürecini oldukça kolaylaştırıyor. Böyle muhteşem bir yeteneğe sahip olan tembel maymun bile bunu kendi yararına kullanmaya karar veriyor ve yolda tatlı muzlar toplarken bir maceraya atılıyor.
MoBu - Macera Başlıyor, platform oyunları için alışılmadık olan orijinal oyun mekaniği ve en az onun kadar orijinal bir görsel stil ile bir araya geliyor. Ve bolca mizah, oyunun muhteşem atmosferini tamamlıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMoBu - Macera Başlıyor

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3  Orijinal

9.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile MoBu - Macera Başlıyor üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı