Gölge Ülkesi

Gölge Ülkesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Aralık 2015

Gölge Ülkesi - macera atmosferi ve mükemmel grafiği ile klasik bir platform oyunudur. Geliştiricilerin oyunda herhangi bir hikaye yaratmak için çaba göstermediği göz önüne alındığında, yalnızca bilinen şey, bir karakterin rolünü üstlendiğiniz ve oyunun bir dünyada geçtiğidir. Yine de oyunun genel icra tarzı, oyun mesajını yeterince iyi yansıtmaktadır.
Öyleyse, sizi birçok dünya ve seviyenin beklediği, her birinin platformlar, tuzaklar ve çeşitli düşmanlarla dolu bir yığın oluşturduğu bir serüven bekliyor. Her zamanki gibi, amacınız hayatta kalmadan seviyenin sonuna ulaşmak; bu oldukça zor, çünkü hiçbir silahınız yok ve yapabileceğiniz tek şey koşmak ve zıplamak. Yani eğer zorluklardan korkmuyorsanız, bolca zaman ve sabır hazırlayın ve cesurca yola çıkın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
4.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGölge Ülkesi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.8  Orijinal

8.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Gölge Ülkesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı