Zoidtrip

Zoidtrip
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Mart 2015

Onlara Zoid denir. Onlar kimdir? Ne yaparlar? Burada ne yapıyorlar? Tamamen bilinmiyor. Görünüşe göre, bunlar iki esnek, hareketli kuyruğa sahip eşkenar üçgen yüzler. Dış görünüşüyle, bir denizanasını çok andırıyor. Ancak bu benzersiz yüzleri ve mimikleri olan varlıkların Dünya okyanusunun sakinleriyle herhangi bir ilgisi olduğuna ihtimal vermek zor.
Oyuncular, bizim korumalarımızı mümkün olduğu kadar uzağa, engellere dokunmadan götürmelidirler; hatta dokunma ile çarpışma bile ölüme yol açar. 45 derece açıyla hareket ederler ve parmağınızla dokunduğunuzda Zoid'in yönü değişir. Son anda aceleci davranmamak için hareket yolunu önceden hesaplamak gerekir.
Zoidtrip, çok güzel ve canlı grafikleri (bazen aşırı) ve hoş bir soundtrack'i olan hardcore bir arcade oyunudur. Arka plan rengi ve engellerin konumu her yeni başlangıçta değişir.
Yeterli puan toplandığında, bu şaşırtıcı varlıkların geniş temsilci listesinden başka bir karakter seçebilirsiniz. Ayrıca liderlik tablolarına bakabilir ve üçgeninizi ne kadar uzağa götürebildiğinizi öğrenebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZoidtrip

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4.2  Orijinal

6.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zoidtrip üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı